Zvezda - Jovanović 'bačen u vatru'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.03.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net

Lider na tabeli u Jelen Superligi morao je da interveniše zbog velikog broja povređenih defanzivaca i da prekomanduje omladinca Vukašina Jovanovića u prvi tim pred duel sa Radničkim 1923.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju Radnički 1923. iz Kragujevca u okviru 19. kola JSL ali kadrovska situacija u ekipi iz Ljutice Bogdana nije nimalo povoljna.

Glavobolje koje defanzivci zadaju Slaviši Stojanoviću dovele su do toga da trener Crvene zvezde prekomanduje jednog od omladinaca u prvi tim.

Vukašin Jovanović obavio je lekarske preglede, neophodne da bi dobio dozvolu da nastupi u Jelen Superligi, a već je u prijateljskom susretu sa Dorćolom dokazao da Stojanović može da računa na njega.

Imajući u vidu da Jovan Krneta sigurno neće moći da nastupi zbog povrede mišića, baš kao ni suspendovani Petković, dok je Saša Cilinšek 'izvisio' i nije registrovan, Vukašin Jovanović zauzeće mesto na klupi tokom subotnjeg duela.

Momak koji još uvek nije napunio 18 godina lako bi mogao da se nađe i u startnoj postavi, ukoliko Novak Martinović ne uspe da se oporavi od povrede.

Jovanović je zadužio dres sa brojem 30 a Zvezda je mogla naknadno da ga registruje jer se radi o igraču koji dolazi iz omladinskog pogona.

Ne propustite