Zvezda - Ko će zauzeti Daudino mesto?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.04.2014.
16:25
Izvor: Sportske.net

Najbolji napadački tandem Superlige Dragan Mrđa - Abiola Dauda razdvojen je pred utakmicu sa Čukaričkim zbog povrede Nigerijca. Tri dana pred duel sa ''Brđanima'', trener Stojanović ne želi da otktiva kome će od rezervista ukazati priliku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ukupno 25 golova postigli su Mrđa i Dauda u do sada odigrana 22 kola Superlige, što je više od polovine Zvezdinih golova ove sezone.

Njih dvojica su sjajno sarađivali u dosadašnjem toku šampionata, ali posle povrede Daude u meču sa Spartakom, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović će morati da potraži neko alternativno rešenje.

A rešenja ima na raspolaganju. Svojih ''pet minuta'' ovog proleća već je imao Filip Kasalica koji je kao ''džoker'' sa klupe presudio kragujevačkom Radničkom nedavno na Marakani i upravo njega mnogi vide protiv Čukaričkog u startnoj postavi.

Ali, Slaviša Stojanović ima još napadača na raspolaganju. Tu su oporavljeni Đorđe Rakić, kao i Ifeani Onjilo, koji je letos došao iz Javora kao veliko pojačanje, ali taj epitet još uvek nije opravdao.

U izjavi za ''Mondo'' na tu temu, trener Crvene zvezde nije želeo da otkriva sve svoje zamisli, naglasio da razmišlja o nekoliko varijanti, kao i da će neko od pomenute trojice rezervista sigurno biti u timu.




Ne propustite