Zvezda - Kovačević i Pečnik rezervisali dresove!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.07.2013.
13:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kako je i najavljivano, Crvena zvezda je u četvrtak i zvanično predstavila najnovija pojačanja - Aleksandra Kovačevića i Nejtsa Pečnika. Oko štopera ništa novo, Dauda možda ode...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle povoljnog utiska koji su ostavili na treninzima i turniru u Švajcarskoj, Aleksandar Kovačević i Nejts Pečnik su i zvanično postali fudbaleri Crvene zvezde.

Oni su u četvrtak promovosani na Marakani, Kovačević u dresu sa brojem 55, dok je Pečnik rezervisao ''jedanaesticu''.

Njihovoj promociji prisustvovao je i sportski direktor Zoran Stojadinović, koji je izrazio nadu da će ova dvojica fudbalera značajno doprineti dobriom rezultatima Zvezde u predstojećoj sezoni.

''Pečnik je reprezentativac Slovenije, a Acu Kovačevića, s obzirom da je Zvezdino dete ne treba dodatno predstavljati. Sa Nejtsom smo se brzo dogovorili, on je bio i velika želja trenera Stojanovića. Za razliku od njega pregovori oko dolazaska, odnosno povratka Kovačevića trajali su nešto duže, ali najvažnije je da su oni sada tu'', konstatovao je Stojadinović.

Novinare je, naravno, interesovalo i kakva je situacija oko angažovanja štopera, ali izgleda da nekih posebnih novina i dalje nema.

''Nova pojačanja očekujemo u narednim danima, ali teško je očekivati da će oni igrati prvi susret protiv Farana ili Islanđana'', ponovio je Stojadinović.

Ono što je sigurno u ovom trenutku, to je da će talentovani defanzivac Darko Lazić potpisati profesionalni ugovor sa Zvezdom.

''Dogovorili smo se sve sa menadžerima Darka Lazića, momkom iz naše omladinske škole, koji je 1994. godište i on će potpisati profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom'', potvrdio je Stojadinović.

On se takođe dotakao i situacije oko napadača Abiole Daude, za koga Zvezda ima ponudu.

"Dauda je došao za džabe i sada imamo ponudu za njega i klub već posle tri, četiri meseca može na njemu da zaradi pristojan novac. Lako je raditi u velikom klubu kada ti odvoje pet, 10 miliona za pojačanja, a kada para nema rizik je mnogo veći", rekao je on.


Ne propustite