Zvezda Lalatovićev san, Lalatović Zvezdin košmar

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.03.2014.
20:16
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Nenad Lalatović jedan je od najboljih stratega iz 'mlađe garde' koja tek ulazi u posao ali je već osetio ukus pobede nad Crvenom zvezdom.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Nekadašnji kapiten kluba iz Ljutice Bogdana sedeo je jesenas na klupi Voždovca kada su "Zmajevi" udarili šamar Crvenoj zvezdi koji je boleo do kraja jesenjeg dela šampionata.

Tokom zimske pauze u šampionatu Lalatović se preselio na klupu superligaša iz Kruševca a u subotu ga očekuje novi taktički rat sa kolegom Stojanovićem koga je već jednom nadmudrio tokom jeseni.

Mladi trener ne krije da sanja da jednoga dana sedne na klupu Crvene zvezde ali u Ljutice Bogdana na njega trenutno gledaju kao na potencijalnu noćnu moru.



Činjenica da bi novi neuspeh Crvene zvezde u duelima sa Lalatovićevom ekipom mogao da napravi kolaps na "Marakani" dovoljno govori o poziciji u kojoj se trener Kruševljana nalazi.

Sa jedne strane nalazi se ljubav prema klubu u kojem je proveo prelepe dane, a sa druge je profesionalna obaveza koja ga vezuje za Napredak.

O tome kako se Lalatović oseća govori i činjenica da nije želeo da daje izjave pred sutrašnji duel na "Marakani" pa ostaje da se vidi u kakvom će raspoloženju u subotu uveče napustiti naš najveći stadion.

Oni koji znaju koliko voli Crvenu zvezdu svakako mogu da konstatuju da će Lalatović zadovoljan napustiti Beograd, da li zbog uspeha kluba na čijoj klupi sedi ili zbog Zvezdine pobede koji je dovodi korak bliže tituli, ostaje da se vidi.

Duel Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca igra se u subotu sa početkom od 18 časova.

Ne propustite