Zvezda – Luković zatvara krug?

Autor: Miloš Marković
petak 30.08.2013.
09:42
Izvor: Sportske.net

Brojki od 14 novim imena na 'Marakani' uskoro će se pridodati novo, želja je da to bude ime nekadašnjeg reprezentativca Srbije, Aleksandra Lukovića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda privodi kraju transfer aktivnost, na 'Marakani' je viđeno jedno dugo i uzbudljivo leto kada su dolasci u pitanju.

Do sada je crveno-beli dres obuklo čak 14 novih fudbalera, Marko Petković je poslednji u nizu. Ipak, krug se tu ne zatvara.

Iako je tokom leta doveden Omega Roberts, rukovodstvo Crvene zvezde pod lupom drži nekoliko defanzivaca, potencijalnih novih pojačanja.

Među njima se izdvaja ime Jagoša Vukovića, sa kojima pregovara Dragan Džajić, ali i imena Vujadina Savića, sina Zvezdine legende, te Aleksandra Lukovića, nekadašnjeg igrača crveno-belih i reprezentativca Srbije.

Kako saznaje 'Sport', u toku jučerašnjeg dana vođeni su presudni pregovori sa 30-godišnjim fudbalerom, te isti izvor dodaje da bi konačna odluka trebalo da bude poznata u toku današnjegdana.

„Znam da bi Luković, nakon nekoliko godina u inostranstvu došao u Crvenu zvezdu.“, rekao je 'Sportu' Stojadinović.

Fudbaler Zenita nije u prvom planu kod Lučana Spaletija, ruski klub je očito spreman za sporazumni raskid saradnje godinu dana pre isteka ugovora.

Svakako da bi dolazak Lukovića, kao fudbalera sa ogromnim internacionalnim iskustvom bio od velikog značaja za Zvezdu, koja u svojim redovima već ima Milijaša i Ninkovića, kao predvodnike jedne iskusne generacije fudbalera.


Ne propustite