Zvezda - Maksa žali za titulom, Vešović ode u ''Sokolove''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.05.2013.
17:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ubedljivim porazom od Vojvodine fudbaleri Crvene zvezde su završili još jednu sezonu bez titule. Nikola Maksimović tvrdi da mu je najviše žao što odlazi bez osvojenog šampionskog pehara, a Marko Vešović se već okreće obavezama u nacionalnom timu Crne Gore

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nikoli Maksimoviću vreme provedeno u Crvenoj zvezdi neće ostati u najlepšem sećanju, obzirom na sve ono što mu se dešavalo u prethodnom periodu, poput nekih kardinalnih grešaka, sukoba sa navijačima, kontroverzi oko transfera, gubitka statusa prvotimca...

Po svoj prilici, njega naredne sezone nećemo gledati u crveno-belom dresu, pa na oproštaju od Zvezde, Maksimović priznaje da na Marakani nije ostvario ono čemu se nadao.

''Odlazim iz Zvezde nezadovoljan ostvarenim na sportskom planu. Fudbaler koji nije osvojio titulu u Zvezdi, kao da nije ni igrao. Mnogo se toga oko mene izdešavalo u ovoj sezoni, a obeležio me je onaj kiks u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva protiv Vojvodine'', podseća Maksimović.

Interesantno je da je u drugom delu sezone baš protiv Vojvodine ponovo dobio priliku da zaigra od početka, ali je rezultatski epilog ponovo bio isti kao jesenas na Marakani - 3:0 za Vojvodinu.

Ipak, bilo je i lepih trenutaka za njega, zbog kojih ima želju da se jednog dana i vrati u Zvezdu.

''Marakanu ću uvek smatrati svojom kućom. Ispunio sam dečački san, igrao derbi, osvojio jedan trofej i voleo bih da se jednog dana ponovo vratim u Zvezdu i tu završim karijeru'', naglašava Maksimović.

Svoje utiske po završetku sezone izneo je i Marko Vešović, novopečeni reprezentativac Crne Gore koga već narednih dana očekuju obaveze u selekciji Branka Brnovića.

vesovic

''Završili smo  prvenstvo porazom i svima nam je žao zbog toga. Ispustili smo priliku u susretu sa Partizanom da se približimo na korak od titule i posle toga doživeli smo očigledan psihički pad od koga nismo uspeli da se oporavimo.

Što se tiče reprezentacije, srećan sam zbog poziv selektora Brnovića i učiniću sve da opravdam poverenje i zaslužim poziv i za naredne mečeve reprezentacije Crne Gore''
, zaključio je Vešović.

Ne propustite