Zvezda - Najveći uspeh posle Barija i Tokija?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.05.2014.
22:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako se bliži utakmica sa OFK Beogradom, u Crvenoj zvezdi su sve više uvereni da će u četvrtak proslaviti šampionsku titulu, prvu posle dugih šest godina. A kakav značaj za sve pristalice crveno-belih ima šampionski pehar, najbolje je objasnio golman Crve

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla na samo korak od uspeha koji je u proteklih šest godina ostvarivao njen 'večiti rival'', ali sada je izgleda došlo vreme da se titula ponovo slavi na Marakani, a ne u Humskoj.

Nošena velikom podrškom svojih navijača, Crvena zvezda je ovog proleća redom rušila sve prepreke na putu do zacrtanog cilja, izuzev protiv Partizana u 146. ''večitom derbiju'', ali taj poraz nije previše udaljio crveno-bele od šampionske titule.

Do kraja sezone su ostala još dva kola, Zvezdi je dovoljan još jedan trijumf, i nema navijača crveno-belih koji ne veruje da će se to dogoditi već u četvrtak protiv OFK Beograda.

U takav epilog je uveremn i dugogodišnji golman Crvene zvezde Boban Bajković i jedan od najzaslužnijih što će ova sezona biti trofejna za klub sa Marakane.

U izjavi ''Novostima'', Bajković je još jednom pozvao navijače da u četvrtak dođu na Marakanu, da napune tribine, bez obzira i na najavljene loše vremenske prilike tog dana.

''I sneg da pada, Marakana će biti puna! Šta 'Delijama' mogu kiša i hladnoća'', pita se Bajković.

On priznaje da nije mogao ni da pretpostavi da će toliko dugo morati da čeka na titulu sa Crvenom zvezdom, ali mu je ona zbog toga i još draža.

''Potpuno se slažem s predsednikom Džajićem kad kaže da će povratak šampionskog pehara nakon šest godina biti najveći uspeh kluba posle Barija i Tokija'', reči su Bajkovića, kojima najbolje dočarava kakav se značaj na Marakani pridaje superligaškoj tituli.

Ne propustite