Zvezda - Naporan put nije alibi, traži se dupla pobeda!

Autor: Beta Beta
utorak 23.07.2013.
16:02
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde najavljuju juriš na pobedu na gostovanju na Islandu, ujedno ističući da naporan put ne sme da bude izgovor nikakve vrste.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedili ekipu IBV-a sa 2:0 na svom terenu, a revanš je na programu u četvrtak od 20.30 na Islandu.

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je danas da njegova ekipa ide na pobedu i u revanaš utakmici protiv islandskog IBV-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Stvorili smo dobru hemiju i imamo odličnu atmosferu u svlačionici."

"Putujemo na revanš sa IBV-om sa ciljem da ostvarimo još jednu pobedu. Posle meča na Marakani smo bolje upoznati sa igrom rivala i na osnovu toga spremamo taktiku. Očekujemo za razliku od prvog meča otvoreniju igru rivala i više prostora za naše napade"
, rekao je Kasalica za sajt kluba.

Fudbaler Crvene zvezde ističe da naporan put ne sme koristiti kao bilo kakvo opravdanje.

"Nekoliko presedanja, vremensku i klimatsku razliku ne želimo da koristimo kao opravdanje za bilo šta, idemo na Vestmaneju po pobedu i plasman u narednu rundu kvalifikacija", kazao je Kasalica.

Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš pozivao je saigrače na maksimalan oprez i dodao da crveno-beli ne bi trebalo da razmišljaju o prednosti iz prvog meča.

"Zaboravili smo pobedu ostvarenu u Beogradu. Imamo dobar rezultat, ali ne smemo da razmišljamo o tome. Takodje, ne smemo da dozvolimo da primimo neki neplanirani pogodak i udjemo u nervozu. To nikako ne bismo smeli da dozvolimo', rekao je Milijaš.

I Milijaš je kazao da presedanje i naporan put ne smeju da sputaju crveno-bele u nameri da prikažu dobru igru i eliminišu islandskog predstavnika.

Ne propustite