Zvezda nastavila dominaciju - 10. šampionska titula!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.04.2014.
22:02
Izvor: Sportske.net

Da odbojkaši Crvene zvezde nemaju premca na domaćoj sceni potvrdial je i ova sezona. Beogradski crveno-beli odbranili su triplu krunu, a tačku su stavili večerašnjim trijumfom nad Vojvodinom u četvrtoj utakmici finala plej-ofa.

wienerliga.org
wienerliga.org

Povezane vesti

Odbojkaši Crvene zvezde ponovo su osvojili titulu šampiona Srbije i tako nastavili dominaciju na domaćoj sceni!

Oni su u finalnoj seriji plej-ofa savladali Vojvodinu sa 3:1 u pobedama i osim titule osvojili i novčanu nagradu u iznosu od 1.160.000 dinara, koju dodeljuje kompanija ''Viner štediše'', generalni sponzor takmičenja.

Beograđani su do treće, odlučujuće pobede došli večeras u Novom Sadu, gde su pred nešto više od 1.000 gledalaca savladali domaću Vojvodinu sa 3:1, po setovima (22:25, 25:14, 25:20, 25:20).

Ekipa Duška Nikolića je ovom titulom ušla u istoriju odbojke u ovoj zemlji, kao prvi tim koji je uspeo da odbrani triplu krunu!

Bez Dejana Radića, Vojvodina je u prvom setu igrala odlično, uspela da povede, ali je ostatak meča protekao u Zvezdinoj dominaciji. Gosti bez većih problema dobijaju naredna tri seta, posle čega je usledilo i šampionsko slavlje.

Vojvodina NS seme:
Simić 1, Kolarić (libero), Č. Stanković 6, Martinović 7, Strugar, Veselinović 5, Katić 12, Milutinov, V. Petković 1, Luburić 11, M. Stanković 11, Kapur (libero). Trener: Strahinja Kozić.

Crvena zvezda
: Okolić 7, Munćan, Stoković, Perić, Stoilović 11, Gmitrović, Koprivica 8, Milutinović 8, Jovanović, D. Petković 26, Buculjević 3, Vujić (libero). Trener: Duško Nikolić.




Ne propustite