Zvezda nastavlja sa pobedama

Autor: Đorđe Đokić
petak 31.08.2012.
22:31
Izvor: Sportske.net

I večeras, u pripremnoj utakmici sa Rumunima Zvezda slavila. Najbolji Rakočević, Braun i Savović.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda se brzo uigrava.

Crveno beli su nastavili sa pobedama u pripremnim utakmicama. Ovog puta poraženi su Rumuni. Zvezda je bila bolja od rumunskog Gazmetana rezultatom 103:93 (31:18, 25:39, 32:13, 15:23).

Rumunski prvoligaš se pokazao kao odlična ekipa. Zvezda je odlično počela, ali je do pada došlo u drugoj deonici. Ponovo su izabranici Milivoja Lazića u drugom poluvremenu dodali gas i rutinski meč rešili u svoju korist.

"Gazmetan je ubedljivo najbolja ekipa sa kojom igrali do sada. Pojavile  su oscilacije u našoj igri što je posledica neugranosti i veoma jakog treninga. Ipak, moram da naglasim da su tolike oscilacije nedopustive. Međutim, dobra stvar je da ekipa očigledno poseduje karakter pa kada treba da se odigra koncentrisano u napadu i jako u odbrani mi smo to u stanju da uradimo. Probali smo i na ovoj utakmici veliki broj igrača zato je i normalno da bude grešaka. I pored pobede očekujem reakciju igrača, da podižu formu, da u svakom narednom meču budu još bolji i da na pravi načain reprezentuju Zvezdu" – izjavio je posle meča trener crveno-belih Milivoje Lazić.

Zvezda: Rakočević 17, Katić 4, Subotić 6, Radivojević 7, Almond 11, Simonović, Savović 21, Lazić 10, Cvetković 7, Braun 20, Đokić, Mitrović, Smiljanić.

Narednik protivnik Crvene zvezde je turski prvoligaš Pinar Karšijaka, a meč je na programu 4. septembra.

Ne propustite