Zvezda navijačima: "Za vikend zamena karata"

Autor: Beta Beta
petak 25.01.2013.
12:12
Izvor: Beta

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas da svi navijači koji nisu ušli u halu Pionir na utakmicu sa Galatasarajom u Evrokupu, a imali su ulaznice, za vikend mogu da zamene karte i prisustvuju meču sa Uniksom u sredu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zamena će se vršiti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u subotu i nedelju, 26. i 27. januara, od 10.00 do 18.00, a navijači će uz ulaznicu morati da ponesu i ličnu kartu.

"Još jednom moram da istaknem da nam je veoma žao što pojedini navijači sa uredno kupljenim ulaznicama nisu bili u mogućnosti da prate meč sa Galatasarejom. Iz tog razloga već su preduzeti koraci da se to više ne ponovi", rekao je direktor Zvezde Davor Ristović.

On je kazao da se nada da oštećeni navijači imaju razumevanja.

"Nadam se da su oštećeni navijači imali razumevanja, a mogućnost da zamene svoje neiskorišćene ulaznice za karte za meč sa Uniksom je najmanje što smo mogli da uradimo", istakao je Ristović.

Do toga je došlo pošto je policija prošle srede, pola sata pred početak utakmice sa Galatasarajom zatvorila sve ulaze u halu Pionir, ispred koje je ostalo više hiljada ljudi, a deo njih je imao ulaznicu.

Kako su tada rekli prisutni policajci, ulazi u dvoranu zatvoreni su jer je "hala bila puna".

Utakmica sa Uniksom igraće se u sredu, 30. januara od 19.30.

Ne propustite