Zvezda neće Đurđevića, sledeći stiže štoper

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.08.2013.
17:43
Izvor: Beta

Angažovanjem Marka Petkovića iz OFK Beograda, Crvena zvezda je potvrdila medijske spekulacije od pre par dana, ali sportski direktor Zoran Stojadinović odbacuje mogućnost da se nešto slično ponovi i kad je u pitanju Uroš Đurđević iz Rada.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je danas da ne postoji mogućnost da fudbaler Rada Uroš Đurđević pređe u redove crveno-belih.

"Ispalo bi neozbiljno da dovedemo Đurđevića, ipak imamo četiri ili pet napadača. Naš stav je da nećemo plaćati domaće igrače kao da smo inostrani klub. Đurđević ima kvalitet za Zvezdu, ali je sada kasno. Ne postoji mogućnost da on dođe u klub", rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Zvezde.

Stojadinović je naveo da je klubu potreban štoper i da je Jagoš Vuković jedan od mogućih pojačanja.

"Potreban nam je štoper, to nije tajna. Ne vode se pregovori sa Vukovićem, ali je jedan od igrača kog imamo na listi želja", kazao je Stojadinović.

Kao potencijalno pojačanje Zvezde, spominjao se i defanzivac Zenita Aleksandar Luković, a Stojadinović je rekao da bi želeo da ga vidi u klubu.

"Vrlo rado bih video Lukovića u klubu, bitno je da je on zainteresovan, ono drugo može da bude lakši deo posla", naveo je sportski direktor Zvezde.

Stojadinović je kazao da će levi bek Filip Mladenović otići iz kluba, samo ako francuski Evijan poveća ponudu i da to isto važi za transfer Abiole Daude u turski Gazijantep.

Sportski direktor je još dodao da postoji mogućnost da štoper Omega Roberts ode na pozajmicu u OFK Beograd, kao i da još nekoliko igrača ode na pozajmicu u druge srpske klubove.

Ne propustite