Zvezda nije oštećena u Nišu, Partizan jeste protiv Napretka!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.11.2013.
20:03
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije raspravljala je o spornim situacijama u 10. kolu Jelen Superlige i došla do zaključka da su arbitri u Niši opravdano poništili gol Gorana Gogića, a da je Partizan protiv Napretka oštećen za penal.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogo polemika pojavilo se u javnosti nakon mečeva desetog kola koje su "večiti" igrali u Nišu i Beogradu. Iz Ljutice Bogdana su "grmeli" da je Goranu Gogiću neopravdano poništen pogodak u završnici meča sa Radničkim, dok su u Humskoj zamerili arbitrima na nedosuđenom penalu.

Ispostavilo se da Zvezda nije imala opravdanih razloga za protest a da su crno-beli zaista bili u pravu.

Sudijska komisija FSS je posle pažljivog gledanja snimaka sa obe utakmice donela odluku da su glavni i pomoćni arbitar meča igranog na "Čairu" ispravno postupili kada su poništili gol Gorana Gogića.




Novak Simović i Aleksandar Vasić, arbitri koji su delili pravdu na meču Partizan - Napredak, dobili suspenzije do daljnjeg.

Vasić i Simović su prevideli očigledan prekršaj nad Nemanjom Kojićem koji je u drugom delu utakmice u Humskoj oboren u šesnaestercu Napretka pri vođstvu gostiju od 1:0.



I Partizan i Crvena zvezda su u desetom kolu odigrali nerešeno, 1:1.

Ne propustite