Zvezda - Nije problem u šamponu...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.10.2013.
10:15
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš pokušao da pojasni sadržaj i cilj nedavnog pisma fudbalera, potvrđujući pritom da je ono delo samih igrača, bez uticaja sa strane. O Džajiću sve najlepše...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su tokom prvenstvene pauze dodatno uzburkali srasti u klubu i oko njega, objavljivanjem pisma u kome su naveli sve probleme koji ih tište.

Nekako je rečenica u kojoj se pominje nedostatak osnovnih sredstava, poput šampona, izbila u prvi plan, što, prema rečima Nenada Milijaša nikako nije bio cilj fudbalera.

''Šampon je bio samo metafora, a svi su baš za to uhvatili! Dešavalo se da nestane, ali smo ga brzo dobijali. Nije u šamponu bio problem, kao ni u parama'', ističe Milijaš u izjavi za ''Kurir''.

On je takođe potvrdio i da su igrači sami pisali pomenuti dokument i naglasio da nikakvog štrajka neće biti dok je on kapiten Crvene zvezde.

''To sam rekao i predsedniku Džajiću koga najviše volim od svih u upravi. On je sinonim za Zvezdu i žao mi je što ga je sve pogodilo'', zakjučio je Milijaš.

Podsetimo, posle svega, Zvezda je sinoć ubedljivo savladala Novi Pazar sa 5:1, pa bi možda taj trijumf mogao da bude dodatni stimulans svima u klubu da izglade nesporazume i povedu klub ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.






Ne propustite