Zvezda - Nova šansa za Krnetu?

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2012.
20:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković saopštio je imena igrača na koje računa za gostovanje OFK Beogradu na Karaburmi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Primetno je da na spisku nema štopera Milana Jovanovića, koji se posle poraza od Jagodine u prošlom kolu požalio na povredu.

Utisak je da je trener Janković odlučio da ga poštedi napora na Karaburmi, kako bi bio spreman za večiti derbi nareednog vikenda.

Tako se umesto Jovanovića na spisku našlo ime pomalo ''zaboravljenog'' Jovana Krnete, koga su pojedini kiksevi na startu sezone koštali ststusa prvotimca.

Ipak, činjenica da će biti u konkurenciji za tim proitiv OFK-a, nagoveštava da se mladi defanzivac polako vraća u željenu formu, pa nije nemoguće da upravo on zameni Jovanovića u odbrambenoij liniji.

Na spisku igrača koji konkurišu za meč protiv OFK Beograda nalaze se sledeća imena: Bajković, Kirovski, Mijailović, Spajić, Krneta, Dimitrijević, Lazović, Babalj, Milijaš, Maksimović, Mikić, Milunović, Kasalica, Milivojević, Mirić, Mladenović, Savićević, Vešović i Mudrinski.

Utakmica se igra u nedelju na Omladinskom stadionu, s početkom u 13 časova.

Ne propustite