Zvezda - Oštećenima pošteda od treninga

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.10.2013.
12:42
Izvor: Sportske.net

Nakon incidenta koji se dogodio na parkingu ispred "Marakane", trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović poručio je svojim izabranicima da današnji trening može da preskoči svako ko se ne oseća spremnim za rad.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rasulo u Crvenoj zvezdi biva sve veće iz dana u dan, o čemu svedoči i noćašnji vandalski čin huligana koji su polupali stakla na četrnaest automobila, pretežno mlađih članova seniorskog tima kluba iz Ljutcie Bogdana.

Jučerašnje pismo očito je bilo povod za ono što se dogodilo, a kako je rečeno, najviše su pogođeni oni najmlađi, odnosno njihovi četvorotočkaši.

Štetu su pretrpeli oni koji su prethodne srede svoje automobile ostavili na parkingu koji je obezbeđen i delimično pokriven kamerama.

Portal "Mondo" prenosi da na Zlatiboru, gde se fudbaleri nalaze na mini-pripremama, vlada šok i neverica i da je trener Slaviša Stojanović odlučio da trening odrade samo oni koji se osećaju spremnim za to. Drugim rečima, svi oni koji ne žele danas ne moraju da treniraju.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koje su Zvezdini "huligani" napravili od početka sezone. Prvi je bio onaj na Vračaru kada su igračima poskidali dresove, dok su incidenti verbalne vrste postali uobičajena stvar.

Ako se tome doda da je na Banovom Brdu Marko Vešović ušao u fizički obračun sa jednim od navijača, a onda i noćašnji vandalizam, jasno je da u Zvezdi vlada opšte rasulo kome je teško stati na put.

Ne propustite