Zvezda otvara i jug 'Marakane' za Černomorec

Autor: Miloš Marković
subota 27.07.2013.
10:04
Izvor: Sportske.net

Za meč protiv ukrajinskog tima u narednoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, publici će na raspolaganju biti i južna tribina.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rukovodstvo Crvene zvezde odlučilo je da za naredni meč evropskih kvalifikacija otvori i južnu tribinu najvećeg srpskog stadiona.

Nakon sjajne posete i odlične atmosfere koju su navijači crveno-belih stvorili na meču protiv Vestmaneje, iz uprave su se odlučili za ovaj popularni potez.

Severna, istočna i zapadna tribina su protiv islandske ekipe bile popunjene do poslednjeg mesta, protiv ukrajinskog Černomoreca se očekuje još više publike.

Inače, u toku jučerašnjeg dana je na pomenutoj južnoj tribini bilo u toku postavljanje stolica na tom delu stadiona, kako bi se ispunili uslovi UEFA.

Naime, evropska kuća fudbala ne dozvoljava da bude publike na tribini na kojoj nema stolica, te je juče na 'Marakamni' bilo radno.



Inače prošla utakmica protiv ekipe IBV je bila najgledanije utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u Zvezdi se nadaju da bi mogli da ponove sličan uspeh i u narednom kolu.

Ne propustite