Zvezda - ''Ovo nema niko na svetu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2013.
13:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Veliki broj navijača Crvene zvezde rano jutros je stigao na blagajnu Marakane. Svi su želeli da dođu do dragocene karte za 144. večiti derbi, koji odlučuje o tituli.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i ove sezone imaju ogromnu podršku svojih navijača, koji su verovali u njih i u najtežim trenucima, kad je Partizan bio i na 11 bodova prednosti.

Sada je situacija mnogo povoljnija na tabeli, a 144. derbi je prilika da se Zvezda konačno domogne prvog mesta i praktično stigne na korak od titule posle pet sušnih godina.

Naravno, značaj predstojećeg derbija oseća ''armija'' Zvezdinih navijača, što se videlo i u sredu u ranim jutarnjim satima, kada su hiljade ''Delija'' došle na blagajne Marakane kako bi uspele da se domognu ulaznice za meč odluke u Humskoj.

Nema, dakle, sumnje da će Zvezda opet imati sjajnu podršku, a svoje oduševljenje time crveno-beli su iskazali i na svom zvaničnom sajtu, uz nadu u uspeh Sa Pintuovog tima u Humskoj.

''Dali bi Zvezdini navijači mnogo više od 800 dinara za takav rasplet subotnje 144. predstave. Fotografije napravljene jutros ispred blagajne Marakane ne dozvoljavaju ti da misliš na sve životne i crveno-bele probleme... Misliš samo na svoju Zvezdu.

'Ovo nema niko na svetu' nije baš neka izreka ili ustaljena fraza u Srba, ali je najčešće izgovorena spontana rečenica jutrošnjih prolaznika u Ljutice Bogdana. A izabranici Rikarda Sa Pintua biće ispraćeni ovacijama sa terena samo ako se budu pridržavali stiha poznate navijačke pesme:

Ti se bori, igraj do pobede...'', prenose na Zvaničnom Zvezdinom sajtu jutrošnje utiske ispred Marakane.




Ne propustite