Zvezda - Pavićević promovisan, uskoro i nova pojačanja!

Autor: Miloš Marković
petak 31.01.2014.
14:09
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je danas promovisala svoje najnovije pojačanje, u pitanju je crnogorski fudbalski reprezentativac Savo Pavićević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ovaj fudbaler je danas potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako postao prvo pojačanje tog kluba u zimskom prelaznom roku.

Prilikom promocije, Blaža Raosavljević se pohvalno izrazio o kvalitetima iskusnog defanzivca.

"Poznato je da nam je potreban igrač na poziciji štopera, i dolaskom Sava ispunili smo zahtev i želju trenera Stojanovića. Uveren sam da je Pavićević pravo pojačanje za Crvenu zvezdu, i da poseduje izvanredne fudbalske i ljudske kvalitete. Sada je sve na njemu, da se radom na treninzima dokaže stručnom štabu. Takođe, želim još da istaknem da ovim dolaskom za Crvenu zvezdu nije završen prelani rok i da uskoro treba očekivati nove igrače.",
rekao je Raosavljević.

Kako ističe Pavićević, ovo je za njega treća sreća, obzirom da ga je Zvezda želela već u prošlosti, poručuje da mu je čast da igra u Zvezdi.

"Iz trećeg puta sam došao u Zvezdu, jer me je klub tražio još dok sam bio u Hajduku iz Kule i Vojvodini. Pre 10 ili 15 dana sam uspostavio kontakt sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i dogovorio transfer. Hvala i Anortozisu što smo se razišli na prijateljski način",
dodao je Pavićević, a prenosi klupski sajt.

Takođe, on se zahvalio klubu na poverenju.

"Želim da se zahvalim upravi kluba na poverenju. Velika mi je čast što sam ovde, nadam se da ću da opravdam očekivanja. Ne bojim se odgovornosti, nadam se da ću se uklopiti. Spreman sam i nalazim se u takmičarskom ritmu", rekao je fudbaler koji će nositi dres sa brojem 14.

Inače, pored Anortozisa, Vojvodine i kulskoj Hajduka, Pavićević je u karijeri još igrao za Energi Kotbus, Kavalu, Makabi Tel Aviv, Omoniju i Hapoel Tel Aviv.

Ne propustite