Zvezda - ''Plavi'' imitirali Beloruse...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.07.2012.
17:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U jučerašnjem trening-meču, kada su fudbaleri Crvene zvezde bili podeljeni u dve ekipe, ''Plavi'' su imali ulogu da forsiraju način igre beloruskog Naftana, Zvezdinog prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Izgubili su sa 5:0, pa ostaje da se vidi

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Luka Milivojević je tim povodom istakao da su igrači imali pristup meču kao da se radi o takmičarskoj utakmici, a ukupnom utisku doprinelo je i prisustvo navijača.

Uz to, ''Plavi'' su pokušali su da što vernije predstave stil igre Belorusa, što potvrđuje i Milivojević.

''Pre meča gledali smo snimke beloruske ekipe. 'Plavi' su kod prekida stajali isto kao što se igrači Naftana postavljaju. Trener Kljajić ih je posmatrao uživo i tek ćemo se u narednom periodu detaljno upoznati sa njihovim manama i vrlinama'', objašnjava Milivojević.

Njegov imenjak Milunović imao je posebnu ulogu. U prvom poluvremenu je igrao za ''Crvene'', u drugom prešao među ''Plave'', pa u šali kaže kako nije siguran da li je pobedio, ili izgubio...

''Svi radimo na tome da start sezone dočekamo maksimalno spremni i uveren sam da će tako i biti. Već sada je primetno da dosta lakše trčimo, da smo dobili malo na svežini i kako vreme prolazi bićemo sve bolji i bolji'', izjavio je Milunović.


Ne propustite