Zvezda - Pobeda koja nikoga neće zavarati

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.12.2013.
12:12
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je dobila četiri meča u šampionatu i jedan u kupu, nalazi se u seriji pobeda, ali sve isuviše podseća na proleće sa Sa Pintom...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tada su crveno-beli dobili čak osam mečeva u nizu, ali je igra bila loša.

Sada se nešto slično ponavlja, padaju rivali, četiri pobede u prvenstvu i jedna u kupu su ih održali u trci za trofeje, no Zvezda ne igra bolje.

Da li ovaj tim može više, teško je reći, u klubu ne zabijaju glavu u pesak, međutim, naredna dva meča sa Vojvodinom bi možda mogla da daju pravu sliku vrednosti ekipe.

"Niko normalan nije zadovoljan, ali bitno je da pobeđujemo", rekao je Dragan Džajić posle "Karaburme", dok i trener Stojanović priznaje da tim mora mnogo bolje.

Sa druge strane, uz sva upozorenja čini se da tim teško dolazi do igre na strani, da nemaju ideju i da u nekim trenucima to predstavlja pravo mučenje.

Juče je tim odmarao, danas će, kako piše "Sport" i predsednik u prisustvu trenera razgovarati sa igračima, pred njima je imperativ, plasman u polufinale kupa, ali i pobeda u poslednjem kolu.

Oba meča na "Marakani", oba protiv Vojvodine koja je nepredvidiva, ali najbolje igra protiv "Večitih" poslednjih godina.

Podsetimo, Novosađani se u poslednje vreme redovno goste na našem najvećem stadionu, pa je i to dovoljna opomena.

Jer, bez finala kupa i pobede na rastanku od jeseni, sav Zvezdin trud bi bio bačen u vodu.

Toga su valjda svesni i u klubu...

Ne propustite