Zvezda - Počela završna borba za Lukovića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2014.
11:01
Izvor: Sportske.net, Sport

Upravni odbor Crvene zvezde je jasan - Aleksandar Luković je potreban crveno-belima u borbi za titulu i u nastavku zimskog prelaznog roka klub će učiniti sve da izdejstvuje njegov dolazak iz ruskog Zenita.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Dok se ''večiti rival'' iz Humske već ozbiljno pojačao, u Crvenoj zvezdi i dalje nema novajlija.

Ipak, posle sinoćne sednice Upravnog odbora kluba, jasno je da će akcenat biti stavljen na angažovanje nekadašnjeg reprezentativca Aleksandra Lukovića, koji je na pragu odlaska iz Zenita.

Na Marakani se uzdaju i u podršku ''Gasproma'' u ovim pokušajima, kako bi se čelnici Zenita privoleli da iskusnog defanzivca puste u Crvenu zvezdu. U svakom slučaju, konačan epilog bi trebalo da usledi vrlo brzo.

Osim Lukovića, potencijalno pojačanje Crvene zvezde je i Ognjen Vranješ, koji je slobodan u izboru nove sredine, ali s obzirom na neke njegove ranije povrede, konačna odluka biće doneta posle detaljnog lekarskog pregleda. Ukoliko sve bude u redu, Vranješ bi trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor.

Od povratka Bojana Miladinovića izgleda da neće biti ništa, mada ukoliko Luković ne dođe iz Zenita, nije nemoguće da se i ta opcija ponovo aktuelizuje.

Ono što je jasno, to je da navijači Crvene zvezde očekuju kvalitetn sastav i dobre igre njihovog tima na proleće, kako bi se konačno osvojila toliko iščekivana titula.






Ne propustite