Zvezda - početak nove serije? (18:00)

Autor: Darko Mitrović
subota 07.04.2012.
12:06
Izvor: Sportske.net

Remijem u Kragujevcu, ekipa Roberta Prosinečkog prekinula je pobedonosni niz ovog proleća. Zato crveno-beli vide današnji duel sa poslednjeplasiranim Metalcem kao odličnu priliku da se započne nova uspešna serija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda nije bila na željenom nivou prošle srede u Kragujevcu, ali trener Prosinečki svojim igračima nije previše zamerao, nadajući se da će biti ''pravi'' kada bude najpotrebnije, a revanš polufinala Kupa sa Partizanom sve je bliži.

Duel sa Metalcem večeras na Marakani trebalo bi i da posluži kao ''generalna proba'' uoči gostovanja u Humskoj, mada će Prosinečki neke svoje adute odmarati u duelu sa Milanovčanima.

''Nismo ni očekivali da ćemo baš sve utakmice dobiti ovog proleća i ne želim da otpisujem igrače posle jedne slabije partije protiv ekipe kojoj je bio cilj samo da kvari igru. To ne sme da loše utiče na samopouzdanje pred najvažnije mečeve'', poručio je trener Crvene zvezde.

Kad je u pitanju sastav ekipe, on će pretrpeti određene izmene u odnosu na meč u Kragujevcu. Prosinečki neće računati na Mijailovića i Mladenovića, kao i na Milunovića, koga želi da odmori pred derbi. U tim se od prvog minuta vraćaju Petković, Milivojević i Kasalica, a priliku da konačno debituje sa klupe će čekati Natanijel Asamoa.

Gosti, na drugoj strani, svesni uloge apsolutnog autsajdera u večerašnjem meču, žele da ostave što bolji utisak i da steknu veliko iskustvo koje bi im značilo u nastavku takmičenja.

''Nemamo šta da izgubimo, samo možemo dosta toga da naučimo. Zvezda će posle remija u Kragujevcu verovatno pokušati da nas 'samelje', ali iznenađenja su uvek moguća. Nadam se da će biti dosta navijača i da ćemo im se predstaviti na pravi način'', poručio je trener Metalca Neško Milovanović.

Zbog kartona, on neće moći da računa na kapitena Živkovića, kao i na vezistu Nikolu Lukića.




Ne propustite