Zvezda podstiče i obrazovanje svojih igrača

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.07.2013.
15:15
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je ugovor o saradnji sa kompanijom LINK Group, a zahvaljujući tome trojica košarkaša kluba sa Malog Kalemegdana moći će da se školuju na ITAcademy i Business Academy, koje su u sastavu LINK Group.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od njih biće i iskusni Boris Savović, jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde u minuloj sezoni.

On je prisustvovao potpisivanju protokola o saradnji sa LINK Group i otkrio da su mu kompjuteri još jedna velika strast posle košarke. Savović je odabrao školovanje na ITAcademy.

''Veliko mi je zadovoljstvo što Crvena zvezda kao klub ulaže u nas igrače i misli na nas. Saradnja sa LINK group-om je veoma važna za naš život posle košarkaške karijere i zato je jako važno da su Zvezda i ITAcademy ostvarili saradnju.

Mislim da smo izabrali pravu akademiju koja može da nam pomogne u našoj biznis karijeri koja će nastupiti nakon košarkaške. Meni lično ovo predstavlja veliki korak i pravu smernicu jer je to put koji mene veoma interesuje'',
istakao je Savović, koji će najverovatnije odabrati smer za dizajn i multimediju.

''Taj smer obuhvata fotošop, veb dizajn i dizajn uopšteno, a to je nešto što me u ovom trenutku interesuje i što ima perspektivu'', zaključio je Savović.


Ne propustite