Zvezda - Poraz za nauk...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.10.2012.
22:40
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras je doživela i treći poraz od starta sezone, ovog puta možda i očekivan na gostovanju Cedeviti, ali obzirom da su Beograđani imali šut da izbore prosužetak, mogu posle svega da žale za boljim rezultatom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić je posle meča istakao da prvim poluvremenom može da bude zadovoljan, jer je razvoj događaja tekao onako kako je i priželjkivao.

Zvezda je bila ravnopravan rival u tom periodu igre, ali je u trećoj deonici usledio pad koji je crveno-bele skupo koštao.

''Ne znam šta nam se desilo na početku i kraju treće četvrtine. Dozvolili smo im da naprave seriju 9-2 bez faula, a da mi na drugoj strani praktično nismo ni šutnuli. Razlika koja se stvorila u toj četvrtini sigurno je odredila tok utakmice. Ipak, imali smo šut za produžetak, ali lopta nije ušla. Nadam se da ćemo posle svega izvući prave pouke'', zaključio je Vukoičić.

I centar Raško Katić se nada da će pouke biti izvučene iz večerašnjeg poraza, koji ga nije zabrinuo, iako je već treći u prva četiri kola.

''Nadam se da ćemo naučiti nešto iz ovog poraza i da ćemo nastaviti da igramo dobro, jer je ovo tek početak sezone i nijedan poraz nije tragičan'', zaključio je Katić.

Ne propustite