Zvezda predstavila omladinske kampove

Autor: Beta Beta
sreda 12.03.2014.
14:41
Izvor: Beta

Fudbalski klub Crvena zvezda najavio je danas da će organizovati omladinske kampove na Jahorini i u Baru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Generalni sekretar omladinske škole Crvene zvezde Dejan Cvetković rekao je da je cilj održavanja kampova da mladi fudbaleri pokažu interesovanje za klub.

"Za decu je najbitnije da se dobro zabave, jer je fudbal igra, da pokažu interesovanje za Crvenu zvezdu. Klub ozbiljno shvata te kampove i želi da se proširi u budućnosti i da sa saradnicima pokrenemo kamp u Terme Čatež u Sloveniji", rekao je Cvetković.

Kamp na Jahorini, za dečake rodjene od 1997. do 2006. godine održaće se od 7. do 14. jula i od 14. do 21. jula, a do sada je kroz taj kamp prošlo 600 mladih igrača. Organizatori se trude da u svakoj smeni bude izmedju 60 i 70 dečaka.

Do sada su u kampovima učestvovali dečaci iz svih zemalja bivše Jugoslavije, Francuske, Austrije, Kanade, SAD, Nemačke i švajcarske, a kako je saopšteno, neki od njih već igraju u Zvezdi, Radu, OFK Beogradu, Vojvodini, Kelnu, Bazelu, ali i Milanu.

Cena sedmodnevnog kampa je 300 evra, a dečaci će osim treninga, testiranja i lekarskog nadzora, dobiti i opremu. Najtalentovaniji igrači će dobiti priliku da treniraju sa omladincima Crvene zvezde.

Kamp u Baru održaće se sledeće godine u januaru, a održan je i ovog januara.

Ne propustite