Zvezda - Prekidi sjajni, šta je sa penalima?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.03.2014.
11:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde unapredili su realizaciju nakon prekida ali im je u tekućoj sezoni izvođenje jedanaesteraca postao problem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije sjajno je otvorio prolećni deo sezone, vezao četiri pobede i preselio se na čelo tabele sa jednim bodom više od Partizana.

Primetno je da su crveno-beli tokom zimskog pripremnog perioda unapredili igru nakon prekida koja im je mnogo donela u duelima sa Javorom, Jagodinom, Napretkom i Radničkim iz Kragujevca.

"Činjenica je da uvežbavamo niz akcija i menjamo se kao izvođači, a neke cake ostaju naša tajna i ne želimo da ih otkrivamo" tvrdi Milijaš.

U prekide se računaju i penali ali navijače crveno-belih ne može da raduje ono što su u dosadašnjem toku sezone mogli da vide.

Samo Nenad Milijaš promašio je dva penala za redom a neprecizni su bili i Dragan Mrđa i Miloš Ninković.

"Dešava se kiks, ali treba nastaviti sa vežbanjem na treningu. Mi to činimo posle treninga i verujem da sledeći put kada budemo šutirali neće uslediti greška" smatra kapiten Crvene zvezde.

Poslednji promašeni jedanaesterac za Crvenu zvezdu promašio je Miloš Ninković koji je u tekućoj sezoni pogađao sa "bele tačke" protiv OFK Beograda i Napretka.

Ostaje da se vidi da li će trener Stojanović nastaviti da traži najsigurnijeg izvođača ili će poverenje nastaviti da ukazuje Milijašu i Ninkoviću kao najiskusnijima.







Ne propustite