Zvezda preslišala i Gruzijce

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2013.
18:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su novu pobedu na pripremama u Antaliji. Posle znatno bolje igre tokom čitavog meča, ekipa Aleksandra Jankovića slavila protiv Lokomotive iz Tbilisija rezultatom 2:0. Utakmicu obeležila i čak tri (nezaslužena) isključenja

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako se bliži sam finiš zimskih priprema, ekipa Crvene zvezde deluje sve uigranije, što je potvrdila i nova provera, protiv gruzijske Lokomotive iz Tbilisija.

Beogradski crveno-beli su slavili rezultatom 2:0, uz odličnu igru, koju ni sudija svojim nerazumljivim odlukama nije uspeo da pokvari.

Posle jedne opasne kontre Gruzijaca, kada je Vesić odlično intervenisao, samo minut kasnije, u 27. minutu, Kadu je doneo vođstvo crveno-belima.

Slobodan udarac izveo je Dimitrijević, koji je sjajno pronašao Brazilca, koji se još bolje oslobađa svog čuvara i šalje loptu u mrežu - 1:0.

Samo šest minuta kasnije pomenuti sudija Ražkovski počinje svoj ''šou''. Jedan klizeći start Ožegovića okarakterisao je kao prekršaj za isključenje.

Početkom drugog poluvremena je pokušao da se ''iskupi'' isključenjem, ali ponovo nezasluženim, jednog igrača Lokomotive, da bi u 70. minutu crveni karton pokazao i Milošu Dimitrijeviću.

Ipak, pet minuta pre Dimitrijevićevog isključenja, Zvezda je osigurala trijumf. Kadu je počeo akciju sa Mijailovićem, koji je nastavlja odličnim centaršutem ka Mihajloviću, a ovaj glavom postavlja konačnih 2:0.


Ne propustite