Zvezda - Problem je u grču?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.09.2013.
10:49
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor FK Crvena zvezda Zoran Stojadinović objasnio je da treneru Stojanoviću treba pružiti podršku, iako ne shvata zašto njegovi izabranici iz meča u meč ulaze sa velikom količinom straha i grča.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slaviša Stojanović 'preživeo' je sinoćnu sednicu UO FK Crvena zvezda. Slovenac ostaje na klupi najtrofejnijeg srpskog kluba ali će promene u igri svog tima morati da napravi pošto poto, ukoliko želi da dočeka Novu godinu na "Marakani".

Sportski direktor Zoran Stojadinović ocenio je, nakon poraza od Voždovca, da promene radi promena nisu potrebne Zvezdi i da tim koji je sklapan tokom leta i dalje nije pokazao koliko zapravo vredi.

"Ne treba menjati da bi se samo reklo da dolaze bolji dani. Situacija nije laka i svi mi kao odgovorni ljudi treba da stanemo iza projekta koji želimo da sprovedemo. Zvezda mora da pokazuje više, a i dalje smatram da ovaj tim nije pružio veći deo svojih mogućnosti" rekao je Stojadinović a prenosi "Sport".

Crveno-beli su na Vračaru doživeli drugi poraz u prvenstvu posle samo šest odigranih utakmica. Razloge za neuspehe u duelima sa Javorom, Donjim Sremom i Voždovcem, sportski direktor vidi u pristupu koji fudbaleri primenjuju kada ulaze u meč.

"Neke greške koje nisu svojstvene kod nas se ispoljavaju, kao na primer, da Lazić padne i da primimo gol. Za mene je problem u glavi, odnosno, da ne mora da postoji toliki grč baš na svakoj utakmici" jasan je Stojadinović.

Crvenu zvezdu već u sredu očekuje gostovanje Proleteru u okviru 1/16 finala nacionalanog Kupa Srbije, a onda i duel sa Spartakom iz Subotice na "Marakani".

Treneru Stojanoviću data je podrška da nastavi sa radom ali bi eventualni neuspesi u predstojeća dva susreta sigurno značili njegov odlazak iz Zvezde.

Na igračima i treneru je da zajedničkim snagama prevaziđu grč koji pokazuju iz meča u meč i time prekinu rezultatsku krizu u koju su crveno-beli ušli na startu nove sezone pre no što sedmu godinu za redom olako prepuste "večitom rivalu" osvajenje nove titule.

Ne propustite