Zvezda savladala Pešićev Bajern

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.09.2013.
22:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Vicešampion Srbije i ABA lige nastavio je da melje rivale u pripremnom periodu savladavši minhenski Bajern u drugom kolu turnira u francuskom Miluzu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici Dejana Radonjića lako bi mogli da završe pripreme za novu sezonu sa stoprocentnim učinkom jer im do sada nijedan protivnik nije stao na trijumfalni put.

Nakon sinoćneg preslišavanja šampiona Francuske, večeras je, u neizvesnijem susretu, savladana ekipa Bajerna iz Minhena na čijoj klupi sedi Svetislav Pešić.

Crveno-beli su slavili rezultatom 77:73 (26:22, 26:10, 9:12, 14:29) čime su obezbedili prvu poziciju na kvalitetnom turniru u Miluzu, bez obzira na ishod poslednjeg duela.

Zvezdu je večeras predovdio raspoloženi Marjanović koji je bio jednako dobar u napadu i odbrani. Već do poluvremena Zvezda je imala 'plus 20' a najveća prednost napravljena je sredinom treće četvrtine kada je Simonović pogodio trojku za 66:44.

Strelci za Crvenu zvezdu Telekom u ovom meču bili su: Cvetković 3, Rebić, Mitrović 2, Gudurić, Lazić 11, Ristić, Simonović 4, Marjanović 17, Savović 7, Nelson 4, Dženkins 11, Šilb 18.

U poslednjem kolu turnira, koje je na programu u nedelju od 18 sati, crveno-beli odmeriće snage sa šampionom Poljske Zelenom Gorom, ali taj meč neće imati takmičarski značaj pošto je Zvezda već obezbedila pobednički pehar.

Ne propustite