Zvezda se trgla, konačno pobeda...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.07.2012.
21:57
Izvor: Sportske.net

Posle tri meča u Sloveniji bez pobede, fudbaleri Crvene zvezde večeras su u Kopru konačno stigli i do prvog trijumfa na pripremama. Crveno-beli savladali su domaći tim rezultatom 2:0, pa trener Prosinečki sada ima znatno više razloga za zadovoljstvo nego

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle bolnog poraza od Krškog, fudbaleri Crvene zvezde večeras su protiv Kopra bili silno motivisani da poprave utisak.

Od samog starta meča bili su bolji rival, imali inicijativu, stvarali šanse, ali i pokazali boljku iz prethodnih mečeva - slab u realizaciju.

Kasalica je već posle pet minuta igre imao odličnu prilikum izbio je sam ispred protivničkog golmana, ali je zatim zakomplikovao situaciju u pokušaju da ga predribla, što je iskoristio jedan od odbrambenih igrača Kopra i otklonio opasnost.

Devet minuta kasnije Kasalica je bio u još jednom opasnom naletu, ovog puta iznudio je jedanaesterac, ali ga Lazović nije pretvorio u gol - Hasić je odbranio njegov šut sa bele tačke!

Ipak, do zasluženog vođstva Zvezda je konačno stigla u 30. minutu. Mikić je iznudio korner, Lazović ga je odlično izveo, a Kasalica matira Hasića - 0:1!

Šest minuta kasnije nova šansa za Zvezdu, akcija Lazovića i Milunovića, koji se međutim spetljao u završnici, pa se na poluvreme otišlo minimalnom prednošću Beograđana.

U nastavku Zvezda je potvrdila trijumf golom Dimitrijevića u 79. minutu iz jedanaesterca - 0:2.

Do kraja je mladi Savićević mogao da trijumf učini još ubedljivijim, ali je šutirao pored leve stative.

Crvena zvezda: Bajković – Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović – Milivojević, Dimitrijević, Evandro, Lazović – Milunović, Kasalica. Klupa: Kirovski, Nenadić, Perović, Kadu, Mirić, Savićević.


Ne propustite