Zvezda se umalo 'udavila' u Ubu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.09.2013.
20:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno na prijateljskom susretu sa Jedinstvom u Ubu. Čast crveno-belih odbranio je Goran Gogić svojim prvim golom u dresu Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako upisan u prijateljskom susretu sa Jedinstvom iz Uba, novi remi fudbalera Crvene zvezde (1:1) dodatno će uticati na samopouzdanje igrača pred nastavak sezone u JSL.

Oni koji su u nedelju uveče doživeli šok na krcatoj "Marakani" kao da su dali pelcer svojim saigračima sa manjom minutažom, koji su danas dobili priliku da se dokažu u Ubu.

Prijateljskom meču Jedinstva i Crvene zvezde prethodila je svečanost na kojoj su Bobanu Bajkoviću, Goranu Gogiću i Draganu Mrđi uručeni pokloni kao nekadašnjim igračima kluba sa Uba.

Priliku da ga ubede da zaslužuju mesto startera u timu Crvene zvezde Stojanović je dao momcima koji su na "Marakanu" stigli u završnici prelaznog roka pa su na terenu u Ubu bili Omega, Arauho, Rajković, Gogić i Petković.

Ipak, novajlije i rezervisti nisu uspeli da ostave povoljan utisak, što zbog lošeg vremena za igru, što zbog svoje indolentnosti koja je domaćem timu donela prednost u drugom poluvremenu.

Zvezda je do remija stigla golom Gogića, petnaestak minuta pre kraja utakmice a Đorđević, Mrđa i Milunović do kraja nisu uspeli da donesu trijumf crveno-belima.

Fudbaleri Crvene zvezde naredni meč u domaćem šampionatu igraju za vikend protiv ekipe Voždovca.

Ne propustite