Zvezda - 'Slatke muke' pred jubilej

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2013.
12:37
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da nema problema sa sastavom tima pred utakmicu petog kola Super lige protiv Donjeg Srema i dodao da je u ekipi "strašna konkurencija".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda u ptom kolu igra protiv ekipe Donjeg Srema, a ovaj meč obeležiće i slavljenički ton u kome crveno-beli slave jubilej svoje 'Marakane'.

Trener Slaviša Stojanović pred ovaj duel sa Donjim Sremom ima 'slatke muke' sa sastavom tima, obzirom da ističe da je konkurencija u timu izuzetna.

"Za sada nema nikakvih problema što se tiče sastava tima."

"Na slatkim sam mukama, konkurencija je strašna i hvala bogu da je tako", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Crvene zvezde.

Zvezda je pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih termina iskoristila za mini pripreme na Tari.

"Na pripremma nam je fizička sprema bila u prvom planu, nadam se da su otklonjeni nedostaci, a znamo da nema malo nedostataka. Svi polako 'uskaču u voz', maksimalno su obavili posao i dali sve od sebe. Naporno smo radili", kazao je Stojanović.

On je rekao da ga protiv Donjeg Srema zanimaju samo bodovi.

"Donji Srem je pokazao da je ozbiljna i dobro složena ekipa. Moraćemo da obratimo pažnju i ništa ne prepustimo slučaju. Idemo utakmicu po utakmicu, da osvajamo bodove i to je sve što nas zanima u ovom trenutku. Za tri boda nam je potrebno znanje, koncentracija i disciplina", rekao je trener crveno-belih.

Utakmica između Zvezde i Donjeg Srema igra se u nedelju od 19 sati, a ulaz je besplatan, jer beogradski klub proslavlja 50 godina od otvaranja stadiona.

"Znamo šta je naš posao, mi moramo da znamo kako da igramo pred 100 navijača, kao i pred 40.000. Slavljenička atmosfera ne sme da nas zavede, moramo da pokažemo zrelost i stabilnost", rekao je Stojanović.



Ne propustite