Zvezda slavila na Stojanovićevom debiju

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.06.2013.
21:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su drugu uzastopnu pobedu na pripremama u Sloveniji a prvu pod vođstvom novog trenera Slaviše Stojanovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije pobedom je počeo eru u kojoj će ga sa klupe voditi slovenački stručnjak Slaviša Stojanović.

Crveno-beli su na Stojanovićevom debiju savladali bivši klub svog novog trenera rezultatom 2:0 i tako zadržali dobru atmosferu pred dalji tok priprema.

Srpski klub je nastupio u sastavu:
Bajković, Vešović, Krneta, N. Mijailović, Milijaš, Milivojević, Kasalica, Mladenović, Rakić, Mihajlović a Stojanović je do kraja meča pružio priliku i većem delu mlađih igrača kao i Abioli Daudi.

Od samog starta Zvezda je držala konce igre u svojim rukama što je rezultiralo ranim pogotkom Stefana Mihajlovića već u trećem minutu. Bio je to drugi gol na dve utakmice za mladog centarfora a Kasalica je upisao prvu asistenciju.

Ekipa Domžala bila je bezopasna tokom većeg dela meča a ono malo poluprilika u prvom poluvremenu Bajković je bez problema rešavao u svoju korist.

Agilni Kasalica je u drugom poluvremenu svojim zalaganjem zaslužio da postigne pogodak što se i dogodilo u 78. minutu kada je postavljen konačan rezultat utakmice.

Crveno-beli su na taj način stigli do druge vezane pobede na pripremama u Sloveniji a prve pod vođstvom Slaviše Stojanovića.

Ne propustite