Zvezda šopinguje u januaru, Partizan u junu?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 07.06.2012.
09:44
Izvor: Sportske.net

U zimskom prelaznom roku crveno - beli pokupili ono najbolje iz ostalih klubova, sada na redu komšije. Pauljević i Knežević već u Humskoj, iako ih je i Zvezda imala na nišanu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Zvezda je u zimskom prelaznom roku krenula pravim putem. Kupovina Maksimovića, Kasalice, Milivojevića, trojice igrača koji su se istakli u JSL donela je odličnu jesen, osvajanje kupa i tri pobede nad večitim rivalom.

Više nije moglo jer je Partizanova jesenja prednost praktično rešila trku za titulu još u prvom delu šampionata.

U junu međutim crno - beli su aktivniji na domaćem tržištu. Doveli su odličnog desnog beka Hajduka Pauljevića, dok je pred Humskom i talentovani Čačanin Knežević.

Podsetimo, Pauljević je bio meta Crvene zvezde, ali se ispostavilo da je preskup, pa se provlačilo da je za crveno - bele cena jedna, a za ostale druga. Što se Filipa Kneževića tiče, pričalo se da je transfer na "Marakanu" dogovoren, a onda je stigla informacija da ostankom Lazovića sve pada u vodu.

Knežević će u Partizan, a brigu o njemu vodi menadžerska agencija Mateje Kežmana.

Zvezda je dovela Nenadića iz Radničkog, on je bio slobodan igrač, zainteresovani su za još par domaćih fudbalera, ali kriju njihova imena.

"Kad procuri koga želimo odmah tom igraču poraste cena", konstatovao je Prosinečki.

Partizan nije završio akciju "kupujte domaće", po Kragujevcu se priča da žele golmana Radničkog Ognjena Čančarevića, dok Tumbaković tvrdi da su im zanimljivi i iskusni igrači, ukoliko mogu da pomognu timu.

"Večiti" bi inače najradije u šoping u Novi Sad, ali Vojvodina se i dalje drži toga da Zvezdi i Partizanu neće prodavati igrače, tako da Mojsov, Trajković i Oumaru gledaju ka inostranstvu.

Ne propustite