Zvezda - Stojanovićeva je poslednja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.07.2013.
10:21
Izvor: Sportske.net

I dok navijači Crvene zvezde iz dana u dan nestrpljivo iščekuju dolazak pojačanja na poziciji štopera, na Marakani i dalje ''vagaju'', ali i uveravaju da će pojačanje uskoro stići.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svi pogledi po tom pitanju usmereni su na sportskog direktora Zorana Stojadinovića, koji je nedavno boravio u Španiji kako bi našao pravo rešenje, ali on uverava da će konačnu odluku o imenu igrača koji će doći na Marakanu dati šef stručnog štaba Slaviša Stojanović.

''Čekamo šta će trener da odluči'', tvrdi Stojadinović.

U medijima se, kako vreme prolazi, spekuliše o sve većem broju imena. Osim Tikoa i Arauha o kojima se već danima govori, u sredu su ''procurela'' i imena Vujadina Savića, ali i Brazilca Betaa, koga je preporučio Miloš Ninković.

Sa Betaom još uvek nije uspostavljen kontakt, ali Ninković ne krije da želi da pomogne u rešavanju ovog problema.

''Nisam menadžer, već samo iz najbolje namere mi je palo na pamet da bi nam značilo njegovo iskustvo iz Lige šampiona. Nismo razgovarali, tek treba da vidim sa upravom da li su zainteresovani'', ističe Ninković, a prenosi ''Žurnal''.

Bilo kako bilo, dani prolaze, start sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope se primakao, pa će, sve je izvesnije, Zvezda u prvi evropski meč ipak ući sa postojećim snagama.






Ne propustite