Zvezda strepi do kraja maja

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.05.2014.
14:33
Izvor: Sportske.net

Dan posle odluke UEFA o produženju roka Crvenoj zvezdi da dopuni dokumentaciju po pitanju rešavanja problema kršenja finansijskog fer pleja, generalni sekretar crveno-belih Miodrag Zečević je izneo dodatne detalje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako je u utorak i objavljeno, UEFA će se za dve nedelje konačno izjasniti da li je Crvena zvezda uspela da ispuni zahteve Evropske kuće fudbala po pitanju zaostalih dugovanja, ali generalni sekretar crveno-belih Miodrag Zečević je naglasio da se i u slučaju povoljne odluke, tu ne završava cela priča oko učešća kluba sa Marakane naredne sezone u Evropi.

''Oni su nam u jučerašnjim razgovorima izneli usmeni zahtev za novu dokumentaciju, koja će biti kompletirana danas, sutra, ako je moguće. Ono što očekujemo, to je da za dve nedelje bude doneta odluka na arbitraži.

Verujemo da će ona biti pozitivna, ali ono što nas očekuje, jesu uslovi koje moramo da ispunimo do kraja maja u postupku licenciranja. To je drugi deo naše obaveze'',
objašnjava Zečević.

Kako sada stvari stoje, Zvezdi je neophodno oko dva miliona evra da bi uspešno izašla iz ove situacije, a kada je u pitanju pomoć Fudbalskog saveza, generalni sekretar crveno-belih naglašava da je ona bila simbolična, ali da Zvezdi mnogo znači.

''Predstavnici FSS su bili samo u ulozi posmatrača, ali je i to nama mnogo značilo'', jasan je Zečević.


Ne propustite