Zvezda suspendovala Jovanovića, čekaju se pojačanja

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2013.
20:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U sredu održana i šesta sednica Upravnog odbora Crvene zvezde. Defanzivac Milan Jovanović suspendovan ''do daljnjeg'', usvojen izveštaj trenera Jankovića, a sportski direktor Zoran Stojadinović upoznao je članove UO o budućim potezima u prelaznom roku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rukovodstvo Crvene zvezde vratilo se redovnim aktivnostima, posle razrešenja situacije u vezi sa sukobom Dragana Džajića i Nebojše Čovića.

U srdu je održana nova sednica Upravnog odbora, posle čega je klub izašao u javnost zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celini.

''Upravni odbor FK Crvena zvezda usvojio je izveštaj o radu šefa stručnog štaba Aleksandara Jankovića koji se odnosi na prvi deo priprema. Upravni odbor je ujedno upoznat sa daljim planovima u pripremama za početak sezone.

Sportski direktor Zoran Stojadinović upoznao je članove Upravnog odbora sa svim budućim potezima u nastavku prelaznog roka.

Upravni odbor FK Crvena zvezda doneo je odluku o suspenziji prvotimca Milana Jovanovića do daljnjeg. Sve buduće odluke u vezi Milana Jovanovića donosiće Disciplinska komisija kluba i javnost će o svemu biti obaveštena.

Upravni odbor je verifikovao sporazum postignut sa Borcem iz Čačka, o reprogramu obaveza FK Crvena zvezda'', kaže se u saopštenju crveno-belih.

Ne propustite