Zvezda tek na pola puta, čekaju se i Deki i Panta

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2013.
13:08
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza potvrdio da se na Marakani i dalje intenzivno radi na jačanju sastava za novu sezonu, kao i da će biti zadovoljan tek kada se svi zacrtani ciljevi ovog leta ostvare.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da se u Crvenoj zvezdi ne bave samo angažovanjem novog štopera kad je u pitanju prelazni rok, već da se aktivno radi i na pojačanjima na nekim drugim pozicijama, još jednom je potvrdio Slaviša Kokeza, ambiciozni potpredsednik vicešampiona Srbije.

On je u izjavi za ''Kurir'' naglasio da je angažovanje Miloša Ninkovića samo prva od ukupno tri njegove velike želje ovog leta. Preostale dve su, ni manje ni više, Dejan Stanković i Marko Pantelić.

''Nije nikakva tajna da su ta trojica fudbalera moije velike želje. Miloša smo doveli, za ostale ćemo videti. U svakom slučaju, tek smo na pola puta i neće biti pun pogodak ako ne ostvarimo sve što smo planirali'', poručio je Kokeza.

Prema za sada raspoloživim informacijama, u Zvezdu bi najpre trebalo da stigne štoper iz Perua, 18-godišnji Arauho, posle čega će možda biti intenzivirani pregovori sa dvojicom bivših reprezentativaca Srbije.






Ne propustite