Zvezda - Titula kao opsesija

Autor: Darko Mitrović
subota 24.05.2014.
11:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dan uoči duela sa OFK Beogradom na Marakani, kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ponovo ističe kakav značaj za crveno-bele ima šampionski pehar JSL.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šest godina su čekali fudbaleri Crvene zvezde da se ponovo raduju šampionskoj tituli, a onda kada je trebalo da naprave završni korak i sa svojim navijačima proslave toliko željeni uspeh, dogodile su se katastrofalne poplave u našoj zemlji i najavljivano veliko slavlje je odloženo za još nedelju dana.

Konačno, sutra je taj dan odluke, kada bi Zvezda i teoretski mogla da osigura titulu prvaka.

Pobedu nad OFK Beogradom niko ne dovodi u pitanje, iako ''Romantičari'' najavljuju da će se u najjačem sastavu suprotstaviti Crvenoj zvezdi.

Ipak, s druge strane, kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš poručuje da on i njegovi saigrači ne žele da se kockaju sa onim što su do sada mukotrpnim radom stekli i uveren je da će u nedelju na Marakani podići šampionski pehar.

''Nama je ovaj čin opsesija i pošto sada imamo sve u svojim rukama, nećemo ispustiti takvu priliku. Na ovo je naš klub dugo čekao, a titula je bitna i za sadašnjost i lepšu budućnost. Uostalom, i ja sam se vratio da titula ponovo bude na Marakani'', poručio je Milijaš, a prenose ''Novosti''.






Ne propustite