Zvezda – Trener golmana presavija tabak

Autor: Miloš Marković
petak 15.02.2013.
13:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Srđan Maksimović, trener golmana u fdubalskom klubu Crvena zvezda odlučio je da tuži dnevni list „Alo“ zbog, kako se navodi, izmišljenog intervjua.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je, kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, u šoku i neverici povodom teksta objavljenog u dnevnom listu „Alo“ u kome je potpuno izmišljen intervju sa trenerom golmana Maksimovićem.

Iskusni fudbalski stručnjak ističe da je neistiniti tekst ugrozio njegovu poziciju, kao i poziciju Fudbalskog saveza Srbije, te poručuje da će tužiti pomenuti dnevni list.

Inače, u pomenutom intervjuu se prenosi navodna izjava bivšeg trenera golmana mlade reprezentacije Srbije povodom incidenata u Kruševcu u kome se Maksimović oštro osvrnuo na ljude iz UEFA za koja kaže da su „Srbopatolozi“.

„Reči koje su mi stavili u usta su sramne za našu državu i naš fudbal.“

„Tužiću ih sigurno, već sam postigao dogovor sa advokatom, imam mnogo osnova. Bukvalno me niko iz te novine nije kontaktirao, a pojavila se moja izjava. Odmah ću kontaktirati i ljude iz FSS jer ovakve izmišljene priče štete i Savezu i spreman sam da idemo u zajedničku tužbu.“, ističe Maksimović.

Trener golmana Crvene zvezde ističe da će neko morati da plati jer 'dosadu ubija na nezakonit način'.


Ne propustite