Zvezda - Trijumf u prvom planu

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.03.2013.
11:05
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda ostvarila je pobedu nad Novim Pazarom koja nije ipak popravila utisak blede i bezidejne igre. Trener Janković i dalje pod velikim pritiskom?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila trijumf na domaćem terenu protiv ekipe Novog Pazara, osnovni ciljevi su ispunjeni.

Izabranici Aleksandra Jankovića su ubeležili tri boda i pobedili bez primljenog gola. Prikazana je sigurnija igra kojoj se raduje Luka Milivojević.

„Odigrali smo bolje nego u protekla dva kola. Postigli smo golove na vreme i tako sebi omogućili da odigramo mirnije u nastavku. Kontrolisali smo meč i zabeležili zasluženu pobedu.“, rekao je „Sportu“ fudbaler Crvene zvezde.

Ipak, utisak o bledunjavoj i nesigurnoj igri koji se javio već na startu prolećnog dela prvenstva i dalje je tu.

Iako je preživeo i ostao na klupi nakon remija sa Radom, trener Janković i dalje trpi veliki pritisak. Kako od strane javnosti, tako i od rukovodstva.

Negativne vibracije između trenera i sportskog direktora i dalje su prisutne, prema pojedinim informacijama, Janković lagano troši poverenje i ostalih članova rukovodstva.

Dragan Džajić je istakao da treneru treba dati vremena, da mu se mora pružiti prilika da pokaže znanje i kvalitet, ipak Jankovićevi potezi, konkretno često mešanje tima i koncepsija igre, ne idu na ruku mladom treneru.

Fudbalere Crvene zvezde i ostale članove Jelen Superlige od 16. do 30. marta očekuje reprezentativna pauza, prema određenim navodima upravo bi ta puaza mogla biti iskorišćena da se još jednom razmotri status i pozicija Jankovića koja ne stoji na sigurnim nogama.

Inače, naredni meč pred pauzu, Crvena zvezda igra u Nišu gde će gostovati ekipi Radničkog.


Ne propustite