Zvezda u akciji za pomoć maloj Uni

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.12.2013.
07:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom uzeo je aktivno učešće u humanitarnoj akciji za pomoć oboleloj devojčici Uni Senić.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Dvogodišnja Una Senić boluje od leukemije, u toku je akcija prikupljanja sredstava za njeno lečenje, a doprinos uspehu akcije dao je i KK Crvena zvezda Telekom.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba, u saradnji sa kompanijom GO LIVE urađena je jedinstvena platforma na kojoj će se sprovesti aukcija origanlnog dresa Crvene zvezde sa potpisima svih igrača.

Da bi se učestvovalo u aukciji potrebno je kliknuti na link www.zvezdazaunu.rs, unesti neophodne podatke i licitirati, a početna cena je 100 evra.

Aukcija će trajati do 27. decembra, a minimalni iznos za koji možete podići cenu dresa je 10 evra. Onaj ko ponudi najveću sumu biće pobednik aukcije, a dres će mu uručiti omiljeni Zvezdin košarkaš na utakmici 14. kola ABA lige protiv Širokog (28. decembar). Ukoliko pobednik aukcije bude onemogućen da dođe u dvoranu Pionir, dres Crvene zvezde sa poptisima svih igrača biće mu poslat poštom.

Zvezda poziva sve svoje pristalice da uzmu učešća u ovoj akciji.


Ne propustite