Zvezda u finansijskim problemima

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.01.2013.
12:20
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Crvene zvezde suočeni su sa činjenicom da već mesec dana nisu primili plate a izlaz iz krize crveno-beli vide u Gaspromu.

vkcrvenazvezda.com
vkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Činjenica da je VK Crvena zvezda letos doveo zvučna pojačanja za čije je plate potrebno izdvajati velike svote novca brzo je pala u zaborav kod navijača koji su se fokusirali na uspehe u bazenu.

Ipak, činjenica je da od septembra u Crvenoj zvezdi vaterpolisti nisu primili platu a čelnici kluba nadaju se pomoći od Gasproma.

"Tačno je da smo primili jednu platu, pre nekih mesec dana. Međutim, ima naznaka da ćemo da dobijemo ono što je ugovorima previđeno. Imamo strpljenja jer smo svesni teške finansijske situacije u zemlji i celokupnom našem sportu. Ništa bolje nije ni u Radničkom, Partizanu..." kazao je za "Sport" jedan od vaterpolista kluba sa "Tašmajdana".

Crvena zvezda naredne srede nastavlja takmičenje u EL kada će se sastati sa Olimpijakosom a nakon toga će uslediti i finalni turnir Kupa Srbije.

Ostaje da se vidi još koliko dugo će vaterpolisti Crvene zvezde moći bez "goriva" da beleže pobede i jurišaju ka trofejima.

Ne propustite