Zvezda u problemu, Asamoa želi novac u minut do 12!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.02.2014.
22:28
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Natanijel Asamoa, zapretio je vicešampionu Srbije putem svog "Tviter" naloga i poslao poruku srpskim medijima da će se crveno-beli suočiti sa zabranom registracije pojačanja ukoliko mu ne uplate 80% sume koja mu se duguje do

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Drama u Ljutice Bogdana u sitne sate!

Bivši napadač crveno-belih, Natanijel Asamoa, obratio se srpskoj javnosti saopštenjem na svom "Tviter" nalogu u kome je i Zvezdi poslao ulitmatum.

Asamoa je u svom obraćanju medijima potanko objasnio kako Zvezda nije ispunila svoja obećanja, vezana za dugovanja koja ima prema ovom igralu, te je zbog toga prinuđen da u "minut do 12" zatraži da mu novac bude uplaćen na račun.

"Želim da obavestim medije u Srbiji i Disciplinsku komisiju FSS da FK Crvena zvezda još uvek nije izvršio uplatu novčanih sredstava koja mi duguje odluko Disciplinske komisije od 15. januara 2014. godine" počeo je svoje obraćanje tamnoputi napadač.

"Obavestio sam Disciplinsku komisiju FSS i FK Crvena zvezda faksom o broju računa na koji dugovanja treba da mi budu uplaćena" nastavio je Asamoa.

Bivši reprezentativac Gane potom je objasnio da zna da Zvezda neće biti u mogućnosti da registruje pojačanja ukoliko on napravi problem klubu, zbog čega je postavio dva uslova crveno-belima.

"Zvezda je u obavezi da mi uplati novac do 23 časa i 59 minuta, a ja sam spreman da se nagodim sa klubom ukoliko bude ispunio sledeća dva uslova. Prvi je da mi do 23.59 večeras na račun u Gani bude uplaćeno 80% od sume koja mi se duguje, a da preostalih 20% na račun legne do maja 2014. godine" napisao je Asamoa.

Fudbalski internacionalac iz Gane potom je postavio ultimatum svom bivšem klubu uz konstataciju da nije spreman na pregovore i bilo koji vid odlaganja transakcije.

"Neću pristati ni na koji vid odlaganja odluke ili pregovora povodom uslova koje sam izrekao. Upozoravam Crvenu zvezdu da neće moći da registruje pojačanja iz zimskog prelaznog roka bez dogovora sa mnom" završio je Asamoa.

Nakon svega rečenog, čini se da bi Zvezda mogla da ostane bez pojačanja iz zimskog prelaznog roka ukoliko Asamoa ne dobio traženi novac.

Ostaje da se vidi kako je došlo do problema i da li je Zvezda praznim rečima pokušala da obezbedi sebi skidanje zabrane na registraciju igrača ili je Natanijel Asamoa krivo optužio svoj bivši klub.

Epilog čitave priče mogao bi da bude poznat do ponoći kada ističe rok koji je Disciplinska komisija FSS postavila dužnicima.

Ne propustite