Zvezda - U subotu uveče ''rokada'' na vrhu

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.05.2013.
16:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde veruju da će u subotu u Humskoj ostvariti novu pobedu, konačno se vratiti na čelo tabele i doći na prag osvajanja titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crveno-beli već osećaju psihološki pritisak, kao i atmosferu koja se iz dana u dan ''podgreva'' uči utakmice sezone. Ipak, veruju da su kadri da se sa pritiskom izbore i da će na kraju izaći kao pobednici 144. derbija.

''Pritisak je ogroman što se moglo videti i po našim nešto slabijim partijama u poslednje vreme. Ko se bolje izbori sa tenzijom biće bliži pobedi. U večitom derbiju je sve moguće, nema pravila, i situacija na tabeli i trenutna forma ne odlučuju uvek pobednika.

Primećujemo takođe da je svuda oko nas interesovanje i naših i njihovih navijača veliko. Očekujem pun stadion i odličnu atmosferu na tribinama, kao i dobru i kvalitetnu utakmicu na terenu od strane nas igrača'',
izjavio je napadač Luka Milunović.

I defanzivac Nikola Petković očekuje veliku podršku navijača sa tribina, iako Zvezda gostuje i izrražava nadu da će se posle meča zajedno radovati toliko željenom prvom mestu na tabeli.

''Našu prednost vidim u seriji od osam vezanih pobeda i naletu u kojem se nalazimo. Sa druge strane, oni imaju dva boda prednosti i igraju na svom stadionu. Ne tako davno bili smo u zaostatku od jedanaest bodova za njima, sada smo u igri za prvo mesto i nadam se da ćemo subotu veče dočekati kao prvoplasirani tim na tabeli'', poručuje Petković.

Ne propustite