Zvezda ubedljiva protiv domaćina

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2012.
15:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Grblja u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Crnoj Gori. Oko 1500 navijača bodrilo crveno-bele.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crveno-beli nisu imali sentimentalnosti prema svojim domaćinima na pripremama. Ekipa Roberta Prosinečkog danas je bila ubedljiva protiv Grblja, ostvarivši pobedu rezultatom 4:0.

Zvezda je povela već posle devet minuta igre, kada je Vešović savladao domaćeg golmana posle odličnog centaršuta novajlije Mladenovića.

U 33. minutu novi odličan prodor Mladenovića po levoj strani, centaršut ka Kaluđeroviću, ali je ispred njega uklizao Simonović i savladao svog golmana - 0:2.

To je bio konačan rezultat prvog poluvremena, a u nastavku mreža domaćih se još dva puta zatresla. Borha, koji je u nastavku zamenio Kaluđerovića pokazao je da kašnjenje na pripreme nije ostavilo traga.

On je u 55. minutu krunisao akciju Jankovića i Perovića, a konačnih 4:0 postavio je mladi Đuričković četiri minuta kasnije. Ponovo su odlično kombinovali Janković i Perović, Dimitrijević je uposlio Đuričkovića, a ovaj sa desetak metara realizuje ovu lepu akciju.

Crvena zvezda: Kirovski, Radulovic, Krneta, Maksimović, Mladenović, Mijailović, Dimitrijević, Kadu, Vešović, Perović, Kaluđerović.

Ne propustite