Zvezda 'udomila' Mihajlovića u Užicu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.02.2014.
19:39
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da svi fudbaleri na koje trenutno ne računa trener Slaviša Stojanović budu prosleđeni na pozajmicu ili budu pušteni iz kluba kao slobodni igrači.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Marakanu" je prvi napustio Omega Roberts a njegovim stopama, kao slobodan igrač, krenuo je i Ognjen Ožegović koji je novi nagžaman našao u Radu. Ranije je i Stevan Luković napustio crveno-bele i preselio se u Kruševac, a u subotu je obelodanjeno da će nekolicina fudbalera morati na "kaljenje".

Pisali smo o tome da bi Darko Lazić trebalo da se preseli u Suboticu, a sa njim bi put severa Bačke trebalo da krenu i Migel Arauho i golman Miloš Vesić.

Na pozajmicu će i Stefan Mihajlović, mladi napadač koji nikako ne uspeva da se izbori za nešto veću minutažu u ekipi Slaviše Stojanovića.

Mihajlović će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u Slobodi iz Užica a udomljenje su pronašli i Stefan Čikić (BSK Borča), kao i Milan Jokić (BSK Borča).

To znači da Slaviša Stojanović ima jasnu sliku koji su mu fudbaleri potrebni za pohod na trofej zbog čega je spisak igrača koji će trenirati na "Marakani" tokom proleća skraćen na 23.

Golmani:
Boban Bajković, Predrag Rajković

Odbrana: Marko Petković, Ljubo Nenadić, Nikola Mijailović, Jovan Krneta, Savo Pavićević, Dejan Kelhar, Novak Martinović, Saša Cilinšek

Vezni red: Aleksandar Kovačević, Vukan Savićević, Goran Gogić, Miloš Ninković, Nenad Milijaš, Nejc Pečnik

Napadači: Ifeani Onjilo, Dragan Mrđa, Filip Kasalica, Luka Milunović, Darko Lazović, Abiola Dauda i Đorđe Rakić

Ne propustite