Zvezda već razočarala Omegu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.09.2013.
09:54
Izvor: Sportske.net, Sport

Fudbaler za koga se prethodnih dana spekulisalo da je ''nestao bez traga iz Crvene zvezde'', zapravo je veoma nezadovoljan odnosom novog kluba prema njemu i smatra da je na neki način prevaren tokom letnjeg prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omega Roberts ostaće do daljnjeg u Crvenij zvezdi, ali mu je već stavljeno do znanja da se na njega ne računa!

Ta odluka trenera Slaviše Stojanovića prilično je razbesnela 23-godišnjeg Liberijca, koji smatra da je doveden u zabludu tokom leta, jer je imao prihvatljivu ponudu turske Manise, znatno povoljniju od Zvezdine, ali je prihvatio da potpiše ugovor sa crveno-belima, verujući da je, posle tronedeljne probe, zadovoljio ukuse novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

''Razočaran sam odnosom Zvezde prema meni! Prvo su mi govorili da ću čim okončam saradnju sa Smederevom, potpisati ugovor, da bih zatim morao tri nedelje na probu. Zatim smo definisali saradnju, iako sam imao ponudu Manise od 180.000 evra. Ali, od tada, nisam dobio priliku ni minut da zaigram'', izjavio je Omega, a prenosi današnji ''Sport''.

On se pita zbog čega mu nije rečeno ranije da se na njega ne računa, već tek poslednjeg dana prelaznog roka.

''Predložio sam im da mi isplate prvu godinu ugovora od tri potpisane i da se rastanemo, da oslobodim mesto nekom drugom. Nisam dobio odgovor, pa i dalje ostajem da treniram u Zvezdi...'', objašnjava Omega Roberts.

Ovim povodom oglasio se i sportski direktor Zoran Stojadinović, koji je samo potvrdio da je odluku da Omega nije potreban ekipi doneo trener Stojanović, posle čega sa ovim fudbalerrom nije pronađeno zajedničko rešenje...

Posle svega, ostaje pitanje kako se u Zvezdi radilo tokom prelaznog roka, ko je pravio strategiju dovođenja fudbalera, njih čak 14 ovog leta i pored velike finansijske krize, s obzirom da se trener Slaviša Stojanović već požalio da ima previše fudbalera na raspolaganju.



Ne propustite