Zvezda - Već se lakše diše...

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.09.2013.
19:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde ne kriju koliko im znači pobeda protiv Proletera u Kupu i veruju da je ubedljiv trijumf samo najava dobrih partija i u nastavku šampionata.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Centralna figura meča bio je dvostruki strelac Abiola Dauda, koji je na pravi način reagovao na kritike trenera Slaviše Stojanovića, koji je pre meča podsetio da napadača nema među najboljim strelcima Zvezde u dosadašnjem toku sezone.

On je uveren da će u narednim prvenstvenim mečevima pokazati da polako ulazi u golgetersku formu.

''Videlo se da nam nije bilo lako u prvih pola sata posle kikseva koje smo imali u prethodnom periodu. Posle tog perioda zaigrali smo mnogo bolje i ja sam zadovoljan zbog dva pogotka koja sam postigao, pa očekujem da ih bude i ubuduće. Ostaje nam da prespavamo, a od sutra već se okrećemo pripremi narednog meča koji igramo protiv Spartaka u nedelju'', istakao je Dauda.

Slično viđenje ima i kapiten Nenad Milijaš, koji se vratio u tim posle oporavka od lakše povrede. On smatra da Zvezda ima još dosta prostora za napredak i da će njegov tim izgledati sve bolje u nastavku sezone.

''Bili smo stegnuti na početku, ali je posle gola Pečnika sve izgledalo mnogo bolje. Ipak, moramo mnogo toga da popravimo do utakmice u nedelju. U goste nam dolazi Spartak, klub koji je često umeo da nam napravi probleme, čak i prethodnom susretu u kojem smo ih savladali 4:1. Tada sam postigao tri gola, ali bih u nedelju bio prezadovoljan da postignemo isto toliko, a da pritom ja ne budem strelac'', izjavio je Milijaš.




Ne propustite